Lijstenmakerij

Maatwerk in lijstwerk

Maatwerk in lijstwerk


 

inlijsten001

 

 

U kunt bij ons terecht voor al uw lijst en opplakwerk van uw foto's,  kunst, prenten, schilderijen en doeken. Wij bieden u deskundig advies, kwaliteit, persoonlijke service en een ruim assortiment monsterhoeken en passe-partouts, U maakt zeker de juiste keus. Tevens hebben wij een zeer ruim assortiment aan standaard lijsten van Modern tot klassiek. Doe eens inspiratie op in onze winkel de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Just Frame It beschikt over professionele Opplak en snijmachines zoals onze posterfix opplakmachine waardoor het mogelijk is om zeer dunne papiersoorten op te kunnen plakken op zuurvrij posterfix. Wij kunnen oude prenten waar kreukels en vouwen inzitten op deze manier weer bijna helemaal strak krijgen.Voor oplakken kunt u kiezen uit diverse materialen zoals : dibond, aluminium, polystyreen, mdf, en populieren hout.

 

 

 

conserveren inlijsten

 

Just Frame it werkt met zuurvrije lijmen en materialen en alle werken worden geconserveerd ingelijst zodat deze stofvrij blijven. Het is verstandig om uw inlijstingen die u thuis heeft goed te bekijken of daar geen verkleuring in de passepartout kern of in het werk zelf optreed. Als dit wel het geval is dan is het zeer aannemelijk dat er geen zuurvrije materialen zijn gebruikt en dat uw werk wordt aangetast door deze zuren.U kunt dan het werk meenemen voor advies zodat wij dit proces kunnen stoppen .

 

 

ophang systeem

 

 


Bestanden sturen

Bestanden aanleveren via WeTransfer

Twitter

Wanneer u ons volgt op Twitter dan bent u als eerste op de hoogte van onze acties of nieuwe mogelijkheden.
volg ons

Vragen?

Wanneer u ons volgt op Twitter dan bent u als eerste op de hoogte van onze acties of nieuwe mogelijkheden.